Beauty Victoria este un magazin online cu produse naturiste extrem de eficiente ce va vor trata afectiunile de piele, par, unghii, afectiuni reumatice si articulare, precum si interne, (stomac, ficat, fiere, tub digestiv, rinichi, prostata, nefrita; constipatii si indigestii, bacterii intestinale; ajutor digestiv, diabet; afectiuni cardiace; colesterol, tensiune, etc

DE CE SA NE ALEGI?

CINE SUNT?

Ghiorghiu Elena Violete, personalitate complexa, licentiata a doua facultati din domenii complet diferite, cu pasiune si daruire, cu o intelegere aparte asupra realitatii ca remediile naturale se adreseaza inclusiv pacientilor descurajati de tratamentele clasice. Aceste produse au fost „descoperite”prin pasiunea si dragostea de a ajuta pe cei care nu mai gaseau o cale alternativa de vindecare.

DETERMINARE

In acelasi timp nu este putin lucru de remarcat ca tari cu traditie in terapiile naturale, cele mai multe fiind din Asia, au deja pe piata lor aceste produse. In martie 2000, in urma a mii aparitii media (alaturi de mult indragitul moderator si om de televiziune Florin Condurateanu), am ajutat cu deosebit succes nenumarati suferinzi din domeniul afectiunilor de piele, par,unghii, interne si nu numai. In cadrul aparitiilor televizate am expus pe larg aceste produse unicat importate din Australia, exemplificand covarsitor cu marturii ale unor romani reintegrati in normalitate in mod „Natural”.

INCEPUTURI

Am plecat (timp de 22 ani) in Australia pentru a cauta, a intelege si a invata despre stiinta administrarii plantelor, prepararea tincturilor, solutiilor si cremelor, vazand cu proprii mei ochi cum sunt aduse la lumina zilei aceste produse, intreg procesul tehnologic care este secretizat dealtfel (ceea ce face unice aceste produse, nefiind disponibile pe piata europeana).

IN CELE DIN URMA

Dupa doi ani de cautari si demersuri legale am reusit in sfarsit avizarea importurilor in Romania, acestor fabuloase dar putin cunoscute produse.

Sunt bucuroasa si mandra in acelasi timp ca aceste produse sunt disponibile doar in Romania.

Relatii clienti si comenzi  0723.723.560 sau 0720.726.137